20 Mart 2012

SADRAZAM LOKUMU

Merhaba,dün akşam günüm vardı. Akşam oturmalı olduğu için yapılacaklara sınırlama getirdiler. İlk kurbanda ben oldum. Sanki misafirler aç kaldı gibi geldi bana...Bilmiyorum artık memnun edebildim mi? ama ben çok huzursuz oldum. Hayatımda ilk defa böyle 3 çeşitle gün misafiri ağırladım.

Baklavalık yufkadan patates böreği

Sadrazam Lokumu

 Mevsim Salatası

Çeşitleri görünce iyiki senin gün arkadaşın değiliz yoksa aç kalırdık dediğinizi duyar gibi oldum.
Sabah sabah bu kadar laf yeter.:)))))
Sadrazam Lokumunu ben çok yaparım. Her zamanda beğenerek ve severek tüketiriz....Daha öncede paylaşmıştım sizlerle.. O yüzden tembellik yapıyorum. Tarifimi  ayrıntılı bir şekilde fotoğraflarıyla birlikte buradan alabilirsiniz..
73. Hafta P.D.Ç.S Etkinliğine ev sahipliği yapan Gülcan' a Çay kahve Bahane Etkinliğine ev sahipliği yapan Nuray'a gönderiyorum. Kolay gelsin arkadaşlar.....



6 yorum:

çatlakkafe dedi ki...

Sağol canım. çok teşekkürler.Ellerine sağlık.
sevgiler

gelibolu17 dedi ki...

Merhaba sadrazam lokumu almaya geldim ama yanında başka tariflerinde varmış,çok teşekkürler ellerine sağlık canım,şimdi burda http://gelibolu17-midedenkalbe.blogspot.com/2012/03/sadrazam-lokumu.html yayında :) gene beklerim,selamlar sevgiler

mutfagabuyrun dedi ki...

bende nedense hep senin gibi düşünürüm canım.sanki yetmeyecek sanırım hep.az çeşit ama harika menü olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Ne güzel olmuş işte az ve öz hepside güzel gözüküyor....eline sağlık...

Unknown dedi ki...

merhabalar.şablon hakkında bilgi sormuşsun ben şablonları 400X300 göre düzenleyip öyle yerleştirdim.ama senin yükledigin şablon blogger şablonu.ben sana verdigim siteden yükleyip öyle degişiklik yaptım.btemplates.com. yani bir ekletin degil şablonun kendi içinde var.o yüzden bir html kodu yok.

mutfagabuyrun dedi ki...

ewet canım yaaa.hala gülüyorum.düzeltme yepıyordum bende.ilaçlardan sanırım.dokturu m uyardı ama oluyor demekki.çok öpüyorum.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...