1 Haziran 2008

GÜNAYDIN

Arkadaşlar günaydın. Evet dünkü yürüyüşümüz çok güzel geçti herşey güzeldi. Ama mesafe biraz uzun tutulmuş onun içinde yol git git bitmedi. Benim yanımda annemde gitmişti mecburen onuda bekledim. Dolayısıyla biraz gerilerde kalmışız. Son 2-3 Kilometresine araba ile devam ettik. Yani adı trekking ama biz (Bir grup) üçkağıtçılık yapıp yolu arabayla tamamlamış olduk.Yürürken birşey fark etmedim ama sabah kalkarken resmen bacaklarım kilitlenmişti. Yataktan zor kalktım ilk birkaç adımı zor attım. Daha sonra açıldım. Ama arkadaşlar yinede oralar bir harika . Yinede herşey çok güzeldiiiiiii...............Bana göre gezmenin kötüsü olmaz ... Allah bir kaza bela vermedikten sonra değilmi arkadaşlar. Az daha unutuyordum arkadaşlar fotoğrafları şu an yayınlayamıyorum. Çünki çok yorgunum. En kısa zamanda sizlere göstereceğim oraları.

2 yorum:

CAHİDE dedi ki...

merhaba ablacım.ne güzel etmişsin yürüyerek.benim de çok ihtiyacım var böyle bir yürüyüşe.yaz gelince insanın evde durası gelmiyor.

nurşen dedi ki...

Harika yerlermiş valla.Bir Bolulu olarak söylerken yüzüm kızarıyor ama ben hiç gitmedim yedigöllere.Ama çok şey kaybetmişim anladım.Allah kısmet eder inşaallah bende gidip görürüm.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...