11 Haziran 2008

YEDİGÖLLER GEZİSİ

İyi akşamlar arkadaşlar. Nihayet kendime gelip gezi fotoğraflarımı yayınlayabiliyorum. 12 km. yürüyüş parkurumuza böyle dinç ve hevesli bir şekilde başladık. Ben annem ve yeğenimide götürdüm yanımda.



Kaç km yürüdük bilmiyorum ama uzun bir yürüyüşten sonra yedigöller parkının sınırlarına ulaştık.


Bu fotoğrafları arkadaşlarım ve benim çektiğim fotoğraflardan derledim. İnşaallah beğenirsiniz bizim yeşilliklerimizi



Bu resimdeki arkadaşlar mesai arkadaşlarım yemekten sonra dinlenirken. Masada oturan Hatice ablamın papatya falına baktığını sanmayın. Çekirdek yiyor.



Burada yine annemle ben şelaleye çıkmıştık.


Bakarmısınız şu güzelliğe.Bu fotoğrafların çoğu arkadaşlarım Gönül'ün veya Zelnur'un makinasıyla çekildi. Ellerinize sağlık arkadaşlarım.Her zaman mutlaka işler ters gider ya benimde o gün birkaç fotoğraftan sonra makinamın şarzı bitti.
Burasıda artık dönüş yolunda çay molamız. Yanımdaki arkadaşlarımda eski çalışma arkadaşlarım. Hacer ve Pınar




Arkadaşlar fazla fotoğraf atmadım sizleri fazla sıkmıyayım diye yinede 3-5 fotoğraflada anlamışsınızdır ne kadar doğa harikası biryer olduğunu. Arkadaşlar mutlaka gelin görün derim ben.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

canim benim resimler cok guzel,harika bir yuruyus olmus,cennet vatanim benim ne kadar guzel doga guzelligi var bolunun,ordan gecerken zaten belli yemyesil tertemiz havasi.sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Canım,
orada olmak vardı. Kimbilir ne kadar güzel gündü. O kadar temiz hava insana iyi gelir. Resimler de bir harika. Bence hepiniz harikasınız.
Sevgiyle kalın.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...