5 Aralık 2008

KURBAN BAYRAMI

Merhaba arkadaşlar. Bayramınızı biraz erken kutlamış oluyorum ama .... Malum evde bir sürü bayram hazırlıkları evin bayanlarını beklediği için bende işlere koyulmadan sizlerin bayramınızı kutlayayım dedi. Hepinize İyi ve Sağlıklı Bayramlar diliyorum . Aman bayramda yiyeceğinize içeceğinize dikkat edinde bayramı hastanelerde geçirmeyin emi.......Bayramdan sonra görüşmek üzere canlarım bybyby.....................

7 yorum:

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
eşin ve oğlunla hayırlı bayramlar diliyorum.
Sevgiyle kal.

keskinli dedi ki...

hayirli bol bereketli bir bayram dilerim sevgiler

akasyakokusu dedi ki...

HAYIR KAPILARININ SONUNA KADAR ACIK, KAZA VE BELALARIN BERTARAF OLDUGU
KURBAN BAYRAMININ, YASADIGINIZ TUM SORUNLARI ALIP GOTURMESI
DILEGIYLE...

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramınız kutlu olsun..
Sevgiyle kalın.

Adsız dedi ki...

S.A
Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Adsız dedi ki...

Senin de bayramin kutlu olsun canim, iyi bayramlar.

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
mesajını okudum ve baban için çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Dilerim şimdi daha iyidir.
Sıkıntılara gelince, öyle günler olmasa, belki de varlığın güzelliğini anlayamayız. Hepimiz bir çok sınavdan geçiriliyoruz. Bugünlerin de geçeceğini, her karanlığın bir aydınlığı olduğunu unutma. "Gecenin ne kadar karanlık olduğu önemli değil, er geç gün ışımak güneş doğmak zorunda"
Sevgiyle kal.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...