11 Şubat 2009

ÖDÜL

Blog arkadaşlıklarında , tüm güzellikleri, candan dostlukları, her türlü bilmediğimiz görmediğimiz becerileri samimiyetlikleri gördüm.Sanal alem benim gözümü korkuttu. Uzun zaman site açmaya cesaret edemedim.Ama şu an güzel dostluklar kurunca yanıldığımı anladım. İnşaallah bundan sonrada böyle gider. Allah kötü niyetli kişilerden uzak tutsun.Canım arkadaşlarım sizlerle tanıştığım için çok mutluyum.
Bülbülünyeri ablam beni beni ödüllendirmiş. Kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum .Bana bu ödülü layık gördüğü için.Ayrıca birkaç ay öncede beni dostluk ödülü ile ödüllendiren arkadaşlarıma fırsat bulupta cevap verememiştim. Kabul ederlersede gecikmelide olsa burdan onlarada çok ama çok teşekkür etmek istiyorum.
Ödülün gönderilmesiyle ilgili uyulması gereken 3 kural var:
1-Seni ödüllendiren blog yazarının linkini vermek,
2-Bu ödülü verdiğin 7 blog sahibinin linkini vermek,
3-Seçilen blog yazarlarını durumdan haberdar etmek.
Sevgili
http://ezgilitarifler.blogspot.com/
Gönlüm istiyorki bütün arkadaşlarımı ödüllendireyim. Ama olsun bu alemdeki bütün arkadaşlarıma ödülümü veriyorum....................................

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili ablacım ödülünle beni onurlandırdın teşekkür ederim bende en içten dileklerimle duygularını paylaşıyorum çok güzel dostluklarımız oldu paylaşımlarımız oldu olmayada devam ediyor hernekadar arada bir çatlak sesler çıkaran çürük patatesler olsada 1 bozuk incir için bir çuval heba edilmez düşüncesindeyim sevgi ve selamlarımı bırakıyorum sayfana tekrar teşekkür ederim öpüldün...

DENİZSEFASI dedi ki...

gülcancığım, bu güzel ödül için çok çok teşekkür ederim canım.

sevgiler...

keskinli dedi ki...

canim cok tesekkür ederim
ödülü aldim kabul ettim her iki blogumdada yayinladim sevgiler

keskinlininmutfagi.blogcu.com

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

öncelikle bu ödülü hakettiğini biliyorum ve tebrik ediyorum.ayrıca benide layık gördüğün için teşekkür ediyorum.sevgiyle kal.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...